Forums
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Integration with WHMCS not working properly.  (Read 8150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GigaPros

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 4
    • GigaPros
Integration with WHMCS not working properly.
« on: July 16, 2014, 06:54:26 AM »
Hi, recently added fraudrecord as an addon option. When we are trying to view it from WHMCS>>addons>>fraudrecords>>CHECK FRAUD POINTS, the parameters are not showing properly. I have attached the screenshot. Are we doing something wrong? Can anyone guide us regarding this? Thanks in advance.

Offline XiNiX

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #1 on: July 17, 2014, 11:28:59 PM »
Have you entered the API Key ?

Offline GigaPros

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 4
    • GigaPros
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #2 on: July 18, 2014, 01:19:40 AM »
Yes, I did that before even opening this report. Here is a snapshot of it.
« Last Edit: July 18, 2014, 01:25:07 AM by GigaPros »

Offline GigaPros

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 4
    • GigaPros
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #3 on: July 21, 2014, 03:08:27 AM »
Anyone?? please some help...we need to fix this.

Offline PolishedGeek

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 1
    • Polished Geek
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #4 on: July 21, 2014, 05:36:54 PM »
Is this even working correctly with the latest WHMCS? It looks like the FraudRecord module hasn't been updated since Dec 2012...  :-\

Offline harzem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 82
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #5 on: July 23, 2014, 05:17:04 PM »
Hello,

That looks like a language problem of some sort. What is your front page language of whmcs?

Offline GigaPros

  • FraudRecord Member
  • *
  • Posts: 4
    • GigaPros
Re: Integration with WHMCS not working properly.
« Reply #6 on: July 24, 2014, 12:50:45 AM »
Its english, here is a snapshot of the general settings (if there is something else you mean by front page language, please let me know)

 

September 26, 2022, 03:25:00 PM: Page created in 0.133 seconds with 22 queries by SMF